FAQ

1. Ce este acest proiect?

Pagina de un milion de lei este rezultatul unei idei concepute de un student din Marea Britanie, care dorea să adere la o facultate, însă nu avea suficiente fonduri, astfel că a creat „The Million Dollar Homepage”. După nici un an de zile, totul a fost achiziționat.
Pagina de un milion de lei, construită utilizând un sistem de tip open-source „Million Dollar Script”, este adaptarea acelui website la piața românească, dând spre închiriere pixeli pentru promovare/publicare de reclame exclusiv companiilor din România, dar oferind și un preț adaptat economiei românești.

2. De ce să închiriez pixeli?

Această metodă de publicitate este un concept subapreciat, care merită o investiție reală. Pagina de un milion de lei este o alternativă mai puțin costisitoare pentru promovarea afacerii sau a unor proiecte comunitare.
Cele mai de succes anunțuri sunt cele venite din partea companiilor care au ca grup țintă utilizatorii frecvenți ai internetului.
Totodată, utilizăm și procedee precum „URL cloaking” (disimulare URL), care avantajează website-urile promotorilor în indexarea pe motoarele de căutare (SEO prin construcție de link).
Punem la dispoziție și contoare de click-uri și vizualizări ale anunțurilor tale, direct în contul de utilizator.

3. Care este costul?

1 pixel = 1 RON. 1 pătrățel = 100 RON/5 (cinci) ani

4. Care este suprafața minimă de comandă?

Pagina de un milion de lei are o limită minimă de 1 pătrățel (care este reprezentat de 100 de pixeli, fiind un bloc de 10x10px) per comandă.

5. Cine gestionează acest proiect?

Acest proiect este gestionat de doi tineri studenți care lucrează în domeniul IT, sub umbrela juridică a companiei ANGVLAR SRL, CUI: 40331941, J12/5486/2018.

6. Unde ajung fondurile strânse din acest proiect?

Fondurile rezultate din acest proiect sunt împărțite conform unui buget propriu în diferite arii: taxe și impozite, costuri de întreținere, ajutorare fundații și planificarea și punerea în aplicare a unei strategii de investire pentru dezvoltarea unor afaceri viitoare.

7. Cât timp va rămâne o reclamă activă?

Orice reclamă aprobată are o valabilitate de 5 (cinci) ani de zile de la momentul publicării. Dacă entitatea care a procedat la achiziționarea spațiului de reclamă dorește la un moment dat în acest timp să renunțe, cu o simplă cerere, reclama poate fi ștearsă, însă fondurile sunt nerambursabile.

8. Sunt fondurile rambursabile?

Fondurile sunt nerambursabile conform Directivei Europene – Drepturile cumpărătorilor în UE, serviciile noastre încadrându-se atât la conținut digital online, cât și la alte secțiuni din lista care nu este exhaustivă (https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/shopping-consumer-rights/index_ro.htm#changed-mind-distance-1), dar și conform Directivei 2011/83/EU a Parlamentului European (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:02011L0083-20180701), articolul 16, subpunctele „a” și „m”, privind serviciile (în cazul acesta de publicitate).
Odată cu achiziția, ai acceptat, conform termenilor și condițiilor, faptul că îți pierzi dreptul de a te retrage din contractul de achiziție odată începută perioada de promovare a materialului oferit de tine, dar și odată cu efectuarea plății.

9. Pot publica orice fel de website-uri și imagini?

Nu sunt acceptate imagini ce au conținut obscen, violent, instigator la ură sau pornografic, dar nici imagini ce încalcă drepturile de autor ori drepturile de confidențialitate ale unei alte entități.
Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.

10. În ce format trebuie să fie imaginea/logo-ul?

Formatul suportat al imaginii/logo-ului este PNG.

Dacă mai ai și alte întrebări la care nu ai găsit răspunsul pe website sau pe această pagină de întrebări frecvente, te invităm să ne contactezi la adresa de e-mail salut@paginadeunmiliondelei.ro sau prin intermediul formularului de contact!